Guinness world records 
 • "Sejmi okusov 2015"
  "Sejmi okusov 2015" Od 28. do 31.01.2015. prisotni smo na mednarodnem gastro sejmuv Ljubljani »Sejmi okusov 2015«. Vse zainteresirane vabimo da nas obiščete na našem razstavnem prostoru in okusite naše izdelkeiz tartufov ter ostale različne dobrote. • December - Mesec obdarovanja
  December - Mesec obdarovanja December je sinonim za veselo praznično vzdušje in obdarovanje.
  Za obdarovanje Vaših bližnjih in pomembnih poslovnih partnerja ter stranka smo pripremnilimnožico daril. Razen različnih darilnih paketov v naših trgovinah v Bujama, Grožnjanu, Livadah, Buzetu in Kopru lahko najdete celo paleto naših proizvodnih linij »Standard« in»Delice«, v katerima so povzeta vsa istrska bogastva narave, vendar jih pa lahko najdete tudi v vseh boljših nakupovalnih centrih.
  Naši zaposleniki v trgovinah, vam bosta pomagala vizbiri darila ki je prilagojen vašim željam in potrebam.

  Pričakujemo Vas z veseljem!


 • Dnevi mladega oljčnega olja
  Dnevi mladega oljčnega olja Tudi letos bomo prisotni na »Dnevima mladega oljčnega olja« v Vodnjanu, 14. -16.11.2014. Poleg vrhunskega  exstradeviškega oljčnega olja in olja obogatenega z tartufi tukaj vas čakajo tudi različni izdelki sa in brez tartufi ter različne degustacije »Zigante« vina. Obiščite nas na »Dnevima mladega oljčnega olja" v Vodnjanu ...
 • Croatia 365
  Croatia 365 Celoletni turistični projekt "Hrvaška 365" je končno zaživel. Namen poslednjega projekta Ministrstva turizma je, da bi pritegnili turiste ki obiščejo državo, skozi vse leto, ne le v poletnih mesecih, je zaživel z uvedbo svoje nove spletne strani ... Tu lahko najdete nekaj zanimivosti in razne dogodke, poleg toga sejem "Dnevi Zigante tartufov 2014 "je tudi del projekta.
 • Dnevi Zigante tartufov
  Dnevi Zigante tartufov

  V središču Motovunskega gozda, v enemu od najbolj pomembnih območij za zbiranje belih tartufov v Istri odvijajo se "Dnevi Zigante tartufov".
  Maratonski dogodek proteza se čez sedem jesenskih vikendov, od konca septembra do prvega tedna v novembru. Skozi sejem v tem časovnem obdobju obišče do 30.000 obiskovalcev iz vsega sveta. 

  Sejem se odpira v nedeljo 21.09.2014. ob 10 in svečana otvoritev "Dnevi Zigante tartufov" je ob 13:00.

 

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. Portoroška 15, Plovanija, 52460 Buje, Croatia

Tel: ++385 52 777 409/410 | Fax: ++385 52 777 111

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Development: Studio web art