Guinness world records 
 • Restavracija Zigante bo kmalu odprla svoja vrata
  Restavracija Zigante bo kmalu odprla svoja vrata

  Restavracija Zigante bo kmalu odprla svoja vrata za vse ljubitelje tega zelo dragocenega podzemnega gomolja- tartufa. Restavracija Zigante je spet letos v vodniku Gault Millau.
  Gault Millau je vodnik, katerega so leta 1972. utemeljili novinarji Henri Gault in Christian Millau, za njegovo kakovost in vrednovanje tako imenovane visoke kuhinje -Haute Cuisine vodnik je postal neposredni konkurent znanom Michelinu, in tudi sigurno gastro priporočilo za mnoge zahtevne bralce v vseh državah Evrope.

 • Darilni paketi
  Darilni paketi

  Podjetje "Zigante tartufi" poenotilo je svojo dolgoletno eno-gastronomsko doživetje z izbiro posebnih izdelkov v darilnih paketi  v katerima so povzeta vsa istrska naravna bogastva.

  NARUČI »  
 • Božični paket
  Božični paket V ponudbi imamo "Božični paket" sestavljen iz tartufate, olja, testenine, knjižice receptov in kuponov za popust v restavraciji »Zigante«.
 • Veleposlanstvo Hrvaške na Japonskem
  Veleposlanstvo Hrvaške na Japonskem Veleposlanstvo Hrvaške na Japonskem je v mestu Shibuya prejšnji mesec organiziralo degustacijo hrvaških proizvodov kjer so se promovirali tudi proizvodi "Zigante Tartufi".
 • Indijska gastro revija
  Indijska gastro revija V najboljši indijski gastro reviji so se proizvodi "Zigante tartufi" znašli v top 10 gurmanskih izdelkov na področju Indije.
 

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. Portoroška 15, Plovanija, 52460 Buje, Croatia

Tel: ++385 52 777 409/410 | Fax: ++385 52 777 111

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Development: Studio web art