Guinness world records 
 • December - Mesec obdarovanja
  December - Mesec obdarovanja December je sinonim za veselo praznično vzdušje in obdarovanje.
  Za obdarovanje Vaših bližnjih in pomembnih poslovnih partnerja ter stranka smo pripremnilimnožico daril. Razen različnih darilnih paketov v naših trgovinah v Bujama, Grožnjanu, Livadah, Buzetu in Kopru lahko najdete celo paleto naših proizvodnih linij »Standard« in»Delice«, v katerima so povzeta vsa istrska bogastva narave, vendar jih pa lahko najdete tudi v vseh boljših nakupovalnih centrih.
  Naši zaposleniki v trgovinah, vam bosta pomagala vizbiri darila ki je prilagojen vašim željam in potrebam.

  Pričakujemo Vas z veseljem!


 • Dnevi mladega oljčnega olja
  Dnevi mladega oljčnega olja Tudi letos bomo prisotni na »Dnevima mladega oljčnega olja« v Vodnjanu, 14. -16.11.2014. Poleg vrhunskega  exstradeviškega oljčnega olja in olja obogatenega z tartufi tukaj vas čakajo tudi različni izdelki sa in brez tartufi ter različne degustacije »Zigante« vina. Obiščite nas na »Dnevima mladega oljčnega olja" v Vodnjanu ...
 • Croatia 365
  Croatia 365 Celoletni turistični projekt "Hrvaška 365" je končno zaživel. Namen poslednjega projekta Ministrstva turizma je, da bi pritegnili turiste ki obiščejo državo, skozi vse leto, ne le v poletnih mesecih, je zaživel z uvedbo svoje nove spletne strani ... Tu lahko najdete nekaj zanimivosti in razne dogodke, poleg toga sejem "Dnevi Zigante tartufov 2014 "je tudi del projekta.
 • Dnevi Zigante tartufov
  Dnevi Zigante tartufov

  V središču Motovunskega gozda, v enemu od najbolj pomembnih območij za zbiranje belih tartufov v Istri odvijajo se "Dnevi Zigante tartufov".
  Maratonski dogodek proteza se čez sedem jesenskih vikendov, od konca septembra do prvega tedna v novembru. Skozi sejem v tem časovnem obdobju obišče do 30.000 obiskovalcev iz vsega sveta. 

  Sejem se odpira v nedeljo 21.09.2014. ob 10 in svečana otvoritev "Dnevi Zigante tartufov" je ob 13:00.

 • Predstavljamo premijerno degustacijo Zigante« vina
  Predstavljamo premijerno degustacijo Zigante« vina

  G. Giancarlo Zigante, znameniti "kralj tartufa", lastnik znane blagovne znamke "Zigante tartufi" in restavracije "Zigante" iz Livada, na letošnjem sejmu vina "Vinistri" predstavlja premijerno degustacijo »Zigante« vina; Malvazija, Teran, Rose iz cabernet sauvignona ter beli Cuvée frasco.
  Iz ljubezni in vdanosti do narave, v mestu Kostanjica, na pobočju Grožnjaštine, g. Zigante posadil je veliko vinske trte tipične za istrsko ozemlje. Vinogradi se nahajajo na 300 nadmorske višine, ker omogoča idealne pogoje za pridobitev najvišje kakovosti grozdja. Tale naravno zaporedje podjetništva g. Zigantea ki je po letih izkušenj na vrhu svetovne gastronomije, tartufov in ekstra deviškega oljčnega olja, vstopil v svet vina.
  Skrb za videz, vonj in okus vina prepustil je peščici strokovnjakov vina in grafikov, ter z izrednom skrbi in pozornostjo do podrobnosti omogočala je pridelovalo izrednog in kakovostnog vina.
  Od zdaj vina »Zigante« imamo tudi v ponudbi v restavraciji »Zigante« v Livadah.

 

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. Portoroška 15, Plovanija, 52460 Buje, Croatia

Tel: ++385 52 777 409/410 | Fax: ++385 52 777 111

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Development: Studio web art